ICA Presents

jun 2015 - jun 2017

Websites

ICA Presents is het platform waar de studenten van de opleidingen Communication & Multimedia Design en HBO-ICT projecten op kunnen plaatsen die zij gemaakt hebben (of waar ze trots op zijn). Vanuit de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen kwam de vraag of B302 dit platform kon ontwerpen en realiseren.

Development:
Vanaf het begin ben ik betrokken geweest bij het brainstormproces. Voor deze website heb ik het frontend development opgepakt. Goed contact met het hele team was hier een vereiste. De backend is gerealiseerd middels het Laravel framework, als frontend developer heb ik de website pixel-perfect opgebouwd met behulp van onder andere HTML, CSS, Javascript en jQuery.

ICA Presents impressie
ICA Presents poster mockup

Project management:
Na de eerste oplevering heb ik gefungeerd als project manager. Ik verzorgde de communicatie tussen de redactie en het team van B302.